Les cookies assurent le bon fonctionnement de nos services. En utilisant ces derniers, vous acceptez l'utilisation des cookies. En savoir plus

close

Sad

Bullshit-fri Hard Rock med paraderne oppe Der står flere tillægsord i kø, når man skal beskrive S.A.D., end der er tissetrængende mennesker foran toiletvognene på Roskilde Festival lørdag aften: Tighte, dynamiske, no bull-shit, bund-rutinerede, et fedt LIVE-band og meget meget mere.
S.A.D.
spiller straight, lige på og hårdt Hard Rock, som vor onde stedmoder lavede den.
Og efter mange års sammenspil er S.A.D.
en fasttømret og drønkompetent enhed, som det er umuligt at fange med paraderne nede.
Musikken er benhård og med en nerve og energi, som de fleste vil misunde.
Samtidig er bandet det stik modsatte af nymodens "koreograferede" rockbands, hvor smarte fyre render rundt på scenen med en opblæst attitude og tatoveringer, der knap nok er blevet tørre.
S.A.D.
er kort sagt "the real deal".
Man skal derfor heller ikke tage fejl af S.A.D.´s underspillede humor og jyske lune.
Bag S.A.D.
gemmer sig nogle vanvittigt dygtige og selvkritiske musikere, som producerer blod, sved og mere sved i litervis i øvelokalet for at give publikum den bedste oplevelse - hver gang.
Bandet har desuden turneret flittigt i Tyskland, været i pladestudiet og spillet flere koncerter end de fleste rockbands.
At S.A.D.
samtidig har storhittet på DR Modern Rock i snart 4 år med nummeret "Reverse the cycle" viser, at det musikalske håndværk er 100 % i orden.
Så når man går fra en koncert med S.A.D.
med et smil på læben og ømme nakkemuskler, så er det fordi, man både musikalsk og performancemæssig har et skud bullshit-fri Hard Rock lige der, hvor det gør godt.

unknown

Morceaux populaires