Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more

close

Important Information


As of January 1, 2020, Radionomy will migrate towards the Shoutcast platform. This evolution is part of the Group’s wish to offer all digital radio producers new professional-quality tools to better meet their needs.

Shoutcast has been a leader throughout the world in digital radio. It provides detailed statistics and helps its users to develop their audience. More than a thousand partners carry Shoutcast stations to their connected apps and devices.

Discover the Shoutcast solution.

De Nieuwe Snaar

De Nieuwe Snaar is zonder meer één van de opmerkelijkste acts die rondloopt in de Lage Landen.
In haar 30-jarige geschiedenis maakte De Nieuwe Snaar 11 volwaardige theatervoorstellingen, speelde ruim drieduizend zeshonderd (3.600!) concerten in binnen- en nabije en verre buitenlanden en heeft een repertorium van om en bij de 200 liedjes, stunts en sketches…Van verstilde emotie tot vrolijke chaos. Het mooiste orkest van de wereld met een duizelingwekkend instrumentarium waaronder heel bizarre muziekmachines, geeft de laatste ronde.In het besef dat sommige theater- en muziekliefhebbers nog niet eens geboren waren toen de groep haar eerste aarzelende stappen zette op de wankele podia achtten de 4 muzikanten de tijd meer dan rijp om nog eens een gulle graai te doen in het roemrijke verleden, de roest af te schrapen, het stof weg te blazen en de vaal geworden steentjes terug op te blinken tot schitterende parels.Zo wordt het mooiste van 2012-1982 weer een nieuwe voorstelling die voor sommigen een verrassend weerzien met oude bekenden zal inhouden en voor vele anderen dan weer een verbazende ontdekking van onbekend muziek- en ander materiaal: een theatraal lunapark met een achtbaan van instrumenten. Nog één ultieme keer droogkomisch muziekvariété vol absurdisme en visuele grappen en dan krijgt De Nieuwe Snaar een welverdiende plaats in de annalen van Vlaanderen en Nederland.Van vrolijke emotie naar verstilde chaos...

unknown

Hot tracks