Discover Adionomy, Your Online Radio Advertising Campaign, Fast, Easy and Custom-Made!

Artist file

Mega Mindy

avatar

Mieke (Free Souffriau) staat centraal in het programma. Ze werkt op het politiekantoor in haar dorp, samen met Toby (Louis Talpe) en commisaris Migrain. Mieke is een verlegen meisje, en durft niet haar mening te verkondigen. Vooral commisaris Migrain (Sjarel Branckaerts) misbruikt dit en laat haar allerhande karweitjes doen. Mieke is stiekem ook verliefd op Toby, maar durft dat natuurlijk niet te zeggen.

Radios stations playing Mega Mindy

No radio station found

Radio stations often playing Mega Mindy

Studio Carnavalitis

Welkom, hier hoor je de beste Halse carnavalliedjes van vroeger en nu, afgewisseld met de allerbeste internationale Carnaval toppers.En veel ambi muziek. En voor de zomer BBQ muziek! U bakt toch ook mee? Veel luisterplezier!

Play this radio station

Radio Bazar

Venez vous détendre dans l'univers de Radio Bazar diffusion 24h sur 24 de la musique du monde.

Play this radio station

Sanne FM

Sanne FM is een digitale radio dat Nederlandstalige muziek uit Vlaanderen en Nederland brengt met anderstalige muziek van artiesten uit België of Nederland.

Play this radio station

Sanderfm

Sander fm Kidsradio

Play this radio station

Radio parkfan explorer

La radio Parkfan Explorer! Venez écoutez vos musiques de parcs préférées, des moments pour les petits et les grands...Laissez nous vous immerger dans le monde merveilleux des parcs d'attractions en direct de chez vous!

Play this radio station